Gulasz warzywny w stylu francuskim Jamesa Petersona to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, pietruszkę, trybula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane Chiles Jamesa Petersona, Szpinakowe Gnocchi Jamesa Petersona, oraz Zapiekanka z pomidorów i ziół Jamesa Petersona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli używasz świeżych karczochów dla niemowląt, przycinaj ich zewnętrzne liście i obieraj łodygi. Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia z oliwą z oliwek w garnku nonaluminum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Dla Dzieci
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać karczochy i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut, lub aż łatwo przeniknął szaszłykiem, ale nie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Odcedzić, ostudzić i przeciąć na pół od góry do dołu. Jeśli używasz mrożonych karczochów, rozmrozić i osuszyć je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Doprowadzić 5 ćwiartek osolonej wody do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Cebulkę kopru włoskiego przeciąć pionowo na pół, a następnie każdą połowę pociąć na trzy kliny, pozostawiając po jednej stronie każdego z klinów odcinek rdzenia, aby nie rozpadły się. Gotować kliny kopru włoskiego przez około 10 minut, aż zmiękną, ale nadal zachowują pewną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
6
Koper włoski wyjąć łyżką szczelinową lub pająkiem i ostudzić na talerzu. Jeśli nie kończysz gulaszu od razu, opłucz Koper w durszlaku pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
W tym samym garnku gotuj fasolkę szparagową do miękkości, około 5 minut, usuń łyżką szczelinową lub pająkiem i pozostaw do ostygnięcia na talerzu. Jeśli nie kończysz gulaszu od razu, wypłucz fasolę pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
W tym samym garnku gotować szparagi przez 3 do 5 minut i wyjąć łyżką szczelinową lub pająkiem. Jeśli nie podajesz gulaszu od razu, spłucz szparagi pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
W tym samym garnku gotuj fasolę fava lub świeży groszek (nie ma potrzeby gotowania mrożonego groszku)i szpinak przez 1 minutę, wyjmij pajączkiem i spłucz pod zimną bieżącą wodą i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
W tym samym garnku, gotować czosnek przez 15 minut, lub dopóki nie są łatwo penetrowane nożem; miarka się z łyżką szczelinową i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Podczas gdy czosnek jest gotowanie, umieścić cebulę i marchew w ciężkim dnie 4-quart garnek z masłem i wodą na średnim ogniu. Gdy woda zacznie parować, przykryj garnek i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż warzywa zmiękną, ale nadal mają pewne tekstury, gdy poke je nożem do parowania, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Podczas gotowania cebuli i marchwi, gotować grzyby ze śmietaną w średnim garnku na średnim ogniu, aż krem zacznie lekko zagęścić, o 10 protokół. Wymieszać szczypiorek, pietruszkę i trybulę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Trybula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Tuż przed podaniem łączymy warzywa w dużym, szerokim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
Wlać mieszankę Grzybowo-śmietanową i delikatnie podgrzać wszystkie warzywa. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać na gorących talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki