Gulasz wegetariański to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz kawałki mykoproteiny, czosnek, przecier pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Hamburger pomidorowo-warzywny gulasz, Gulasz, oraz Gulasz.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę 5 minut, do miękkości.
Wymieszać w winie, oregano i przecier pomidorowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 25 minut, aż zgęstnieje. Tuż przed podaniem wymieszać z cukrem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu