Gulasz Rybny
Gulasz rybny wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś płatki paprykowe, ziemniaki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Gulasz Rybny, oraz Gulasz Rybny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makrele, zupa pomidorowa (jeśli jest używana), ziemniaki, cebula i płatki czerwonej papryki umieścić w średnim garnku.
Dodaj tylko tyle wody do pokrycia.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować 30 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Rozbij jajko na gulaszu, w razie potrzeby, i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.