Przepis Kimchi gulasz z kurczakiem i tofu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kimchi, udka z kurczaka, imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Tofu Kimchi (Dubu Kimchi), oraz Pikantny gulasz Kimchi (kimchi Jjigae) dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje ulubione Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.