Gulasz jagnięcy z marchewką, cukinią i żurawiną
Gulasz jagnięcy z marchewką, cukinią i żurawiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.27 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, ukośnie pokrojona marchewka, kuskus i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć żurawinę, można śledzić to danie główne z Budyń chlebowy z suszoną żurawiną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy curry z marchewką, Bita marchewka z żurawiną, oraz Zakazany Ryż Z Żurawiną, Marchewką I Imbirem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć jagnięcinę z patelni.
Dodaj cebulę i 2 łyżki wody na patelnię. Zmniejszyć ogień; dusić 3 minuty, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Wróćcie jagnięcinę na patelnię.
Dodaj marchew i następne 6 składników (marchew przez consomm); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę i 10 minut lub aż jagnięcina będzie miękka.
Dodaj miód i cukinię; przykryć i dusić 15 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać żurawinę. Przykryć i dusić 3 minuty lub aż żurawina pop.
Podawać gulasz na kuskusie.