Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami

Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami
Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 469 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, fasolę cannellini, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z karczochami i białą fasolą, Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami, oraz Brandade białej fasoli z karczochami Dla Dzieci.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać jagnięcinę i mieszać od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachną, 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać bulion, wino, pomidory, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu; przykryć i gotować, aż jagnięcina będzie miękka po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
W międzyczasie opłucz i przyciąć karczochy (patrz "przycinanie karczochów dla niemowląt" poniżej) i przeciąć na pół. Gdy jagnięcina będzie miękka, wymieszaj fasolę, oliwki, pietruszkę, tymianek i karczochy. Przykryć i gotować, aż karczochy są miękkie po przekłuciu, 20 do 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1
Odciąć łodygę u podstawy karczocha, za pomocą ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Obrać i oderwać liście wokół podstawy karczocha, aż dojdziesz do delikatnej warstwy liści, które są żółte na dole i zielone na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Odetnij górną trzecią pozostałą część liści (zieloną część). Ostrym nożem do parkowania odetnij cały pozostały zielony, włóknisty materiał wokół podstawy karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn