Hopi Indian gulasz z Posole może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka cukinii, skrobia kukurydziana, squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz z Hominy i jagnięciny Hopi, Gulasz Wegetariański Posole, oraz Obfity Gulasz Z Kurczaka Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj słodkie ziemniaki i rzepa; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Rzepa
3
Dodaj paprykę, cukinia, i squash; smażyć 3 protokół.
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Połącz wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając do dobrze wymieszanej; Dodaj do gulaszu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.