Gulasz Double Jack

Gulasz Double Jack
Gulasz Double Jack może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Mieszanka irish stout, sól koszerna, applejack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Jesień. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Double Jack Mac, Pepper Jack i podwójna oliwkowa Pizza Pita, oraz Gulasz Brunszwicki Jacka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku marynaty: w galonowym worku z możliwością ponownego zgrzewania połącz wszystkie składniki i marynuj przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
3
Dobrze osuszyć i osuszyć.
4
Do gulaszu: w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodać olej i cebulę i gotować, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
GulaszGulasz
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Wyjąć z puli i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
W partiach (w razie potrzeby, nie tłoczyć), dodać stek do garnka i gotować przez 4 do 5 minut na partię, obracając się równomiernie i głęboko brązowy. Dostosuj ciepło w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Posypać 2 łyżkami mąki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Deglaze patelni z whisky i 1/2 szklanki bulionu wołowego, skrobanie wszelkich bitów z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
WhiskeyWhiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj pozostałą bulion i wróć cebulę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodać liście laurowe, tymianek i pikantny i mieszać do połączenia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
11
Po 2 godzinach dodaj ziemniaki, rzep i marchew. Przykryć i gotować przez DODATKOWE 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
RzepaRzepa
12
Dodać ocet i sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
W miarce połączyć maślankę ze śmietaną i ubić pozostałe 3 łyżki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Dodaj do gulaszu, delikatnie mieszając, aby połączyć, i gotować przez dodatkowe 5 do 6 minut. Wyłączyć ogień, dodać 2 łyżki masła i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
GulaszGulasz

Składniki

2(zima)Szczypta soli i więcej do obramowania szkłaSzczypta soli i więcej do obramowania szkła1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowy podzielonybulion wołowy podzielony2(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2largesmarchew, obrane i pokrojone w Monety 1/2 calamarchew, obrane i pokrojone w Monety 1/2 cala1(może być lub przeglądać)suszony pikantny, drobno pokruszonysuszony pikantny, drobno pokruszony1(może być lub przeglądać)suszony tymianek, pokruszony drobnosuszony tymianek, pokruszony drobno5(zima)mąka uniwersalna, podzielonamąka uniwersalna, podzielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koszerne marynatykoszerne marynaty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna4(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1Cebula hiszpańska pokrojona w kostkę 3/4 calaCebula hiszpańska pokrojona w kostkę 3/4 cala2(może być lub przeglądać)fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper4czerwone ziemniaki, umyte i poćwiartowaneczerwone ziemniaki, umyte i poćwiartowane1kilogramystek z wieszaka, pokrojony w 2-calową kostkę, przycięty w razie potrzebystek z wieszaka, pokrojony w 2-calową kostkę, przycięty w razie potrzeby2(zima)musztarda Dijon mielonamusztarda Dijon mielona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiIrish stoutIrish stout1rzepa, obrana, przekrojona na pół i pokrojona w półrzepa, obrana, przekrojona na pół i pokrojona w pół596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhiskey (polecane: Jack Daniel ' s)whiskey (polecane: Jack Daniel ' s)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhiskey (polecane: Jack Daniel ' s)whiskey (polecane: Jack Daniel ' s)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiapplejack (zalecane: Laird ' s)applejack (zalecane: Laird ' s)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn