Guberburgers
Guberburgery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka kremowego masła orzechowego, polędwica wołowa mielona, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzać masło orzechowe w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż Luźne, O 2 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; utrzymuj ciepło.
Mięso podzielić na 6 luźnych kulek, a następnie delikatnie spłaszczyć na cienkie paszteciki.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Dodać paszteciki do gorącej patelni, rozbić je płasko łopatką i doprawić solą i pieprzem. Gotować, rzut raz, aż hamburgery są dobrze zrobione, 4 do 5 minut na stronie.
Tymczasem, roztopić masło w innej patelni na dużym ogniu.
Miejsce bułki cut-side dół w gorącej patelni, naciśnij je lekko z inną patelnią i tosty, aż złoty, o 2 protokół.
Umieścić hamburgery na dole bułki i rozprowadzić każdy z 1 czubata łyżka ciepłego masła orzechowego. Top z sałatą i pomidorem.
Majonez rozłóż na pokrojonej stronie każdej górnej bułki, a następnie połóż na hamburgerach.