Guacamole Z Czarnej Fasoli

Guacamole Z Czarnej Fasoli
Guacamole z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 132 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka fasoli, sok z limonki, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Burrito z czarnej fasoli z Guacamole, Black Bean & Corn Guacamole, oraz Tex Mex Spaghetti Squash z czarną fasolą Guacamole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystko wymieszać w robocie kuchennym, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn