Guacamole Deviled Eggs
Guacamole Deviled Eggs to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajka, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guacamole Deviled Eggs, Guacamole Deviled Eggs, oraz Guacamole Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodać jajka do rondla i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia, wyłączyć ogień, przykryć pokrywką i odstawić na 10 minut.
Jajka odcedzić, opłukać i obrać pod zimną wodą.
Do dużej miski dodaj śmietanę, czerwoną cebulę, awokado, czosnek i sok z limonki. Jajka pokroić na pół i wrzucić żółtka do mieszanki. Rozgnieść wszystko aż ładnie i gładko. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Napełnić białka ponownie nadzieniem.