Grzyby Polenta Canapés

Grzyby Polenta Canapés
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grzyby Polenta kanapki spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Canapés Z Grzybami Krabowymi, Kanapki Z Papryką Grzybową, oraz Kanapki z kozim serem i pieczarkami.

Instrukcje

1
Aby przygotować polentę, przynieś 4 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu. Stopniowo dodawać polentę i 1 łyżeczkę soli, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 3 minuty lub aż gruby, często mieszając. Łyżka polenta do 13 x 9 cali patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając. Naciśnij folię na powierzchnię polenty; schłodzić 1 godzinę lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
WodaWoda
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Odwrócić polenta na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Pokrój polentę na 36 prostokątów (pozostaw polentę na blasze do pieczenia). Broil 5 minut. Obróć polentę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Polentę posmarować 1 łyżką masła. Broil 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
MasłoMasło
6
Posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego sera równomiernie na prostokąty; dusić 5 minut lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Aby przygotować polewę, połącz 1 szklankę wrzącej wody i borowików w misce; przykryj i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Odcedzić; grzyby posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
9
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj szalotki na patelni; gotować 4 protokół lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z czerwoną papryką; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać borowiki, shiitake, i cremini grzyby; gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać wermut, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz; gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WermutWermut
TymianekTymianek
SólSól
12
Łyżka 1 łyżeczka mieszanki grzybowej na wierzchu każdego prostokąta polenta; górne prostokąty równomiernie z ogolonym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn