Grzyby Bolognese

Grzyby Bolognese
Grzyb Bolognese jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Mieszanka bulionu wołowego, mielona gałka muszkatołowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grzyby Bolognese, Grzyby Bolognese, oraz Spaghetti z grzybami Bolognese.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 1/2 łyżeczki masła z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać grzyby portobello, cebula, marchew, i seler, aż warzywa są zmiękczone i zaczynają brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść mieszaninę grzybów do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wlać białe wino do patelni i doprowadzić do wrzenia, rozpuszczając wszelkie rumiane bitów smakowych z dna patelni. Pozostawić do gotowania wina przez około 2 minuty, aż zmniejszy się, i wlać do rondla. Wymieszać bulion wołowy i pastę pomidorową do mieszaniny w rondlu, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, częściowo pokryte, aż bulion wołowy zmniejszy się i warzywa są bardzo miękkie, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Roztopić 1 łyżeczka masła w oryginalnej patelni, i gotować i mieszać grzyby enoki, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć enoki i posiekać. Pokrojone grzyby enoki wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut; wymieszać z grubą śmietaną i pozostawić do ogrzania (nie gotować). Doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn