Grzyby Bolognese
Grzyb Bolognese jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Mieszanka bulionu wołowego, mielona gałka muszkatołowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grzyby Bolognese, Grzyby Bolognese, oraz Spaghetti z grzybami Bolognese.
Instrukcje
Rozpuścić 1 1/2 łyżeczki masła z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać grzyby portobello, cebula, marchew, i seler, aż warzywa są zmiękczone i zaczynają brązowy, o 8 protokół.
Przenieść mieszaninę grzybów do dużego rondla.
Wlać białe wino do patelni i doprowadzić do wrzenia, rozpuszczając wszelkie rumiane bitów smakowych z dna patelni. Pozostawić do gotowania wina przez około 2 minuty, aż zmniejszy się, i wlać do rondla. Wymieszać bulion wołowy i pastę pomidorową do mieszaniny w rondlu, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, częściowo pokryte, aż bulion wołowy zmniejszy się i warzywa są bardzo miękkie, o 35 protokół.
Roztopić 1 łyżeczka masła w oryginalnej patelni, i gotować i mieszać grzyby enoki, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Wyjąć enoki i posiekać. Pokrojone grzyby enoki wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut; wymieszać z grubą śmietaną i pozostawić do ogrzania (nie gotować). Doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem do smaku.