Grzybowe Crostini
Grzybowe Crostini może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 94 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki tymianku, chleb, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Poproszę Grzybowe Crostini., Crostini Z Dzikich Grzybów, oraz Serowe Grzybowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i sól; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować przez 5 minut. Zwiększyć ogień do średniej wysokości; dodać mielony tymianek, mąkę i pieprz, i gotować przez 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Przetrzyj pokrojone boki czosnku na kromkach chleba. Łyżka 2 łyżki mieszanki grzybowej na każdej kromce chleba.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.