Grzybica Saute
Grzybica Saute jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka koszernej soli i popękanego pieprzu, koniak, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Snap Pea Sauté, Koniec lata Sauté, oraz Karczoch i groch Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej ciężkiej patelni saute rozgrzej 1 uncję klarowanego masła na dużym ogniu.
Dodać pokrojone pieczarki garść na raz do smażenia na patelni. Gdy grzyby zaczynają się rozwijać bogaty, brązowy kolor, wypchnij je na zewnątrz patelni saute. Odwróć grzyby, gdy zaczną kolorować. Gdy patelnia wyschnie, dodaj pozostałe klarowane masło do patelni.
Dodaj kolejną garść grzybów na patelnię i kontynuuj, aż wszystkie grzyby zostaną dodane. Doprawić solą i pieprzem po przygotowaniu ostatniego dodatku do patelni.
Zrobić dziurę na środku patelni i dodać szalotki. Patelnia Deglaze z koniakiem, skrobanie wszelkie rumiane kawałki grzybów.
Dodaj szczypiorek. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem.