Grzanki wołowe i Gorgonzola z kremem ziołowo-czosnkowym
Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera gorgonzola, koszerna sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska wołowina Panini z czosnkiem-Gorgonzola Mayo, Gorgonzola-Grzanki Gruszkowe, oraz Sos Śmietankowy Z Czosnkiem Pieczonym I Gorgonzolą.
Instrukcje
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 475 przez 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 425 (nie usuwać polędwicy z piekarnika); piec dodatkowe 20 minut lub aż termometr rejestruje 145 (średnio rzadko) do 160 (średnio) lub do pożądanego stopnia doness. Polędwicę przykryć folią; odstawić na 10 minut.
Polędwicę pokroić w poprzek ziarna na bardzo cienkie plasterki.
Każdy plasterek bagietki posmarować 1 łyżeczką kremu ziołowo-czosnkowego, a na wierzchu 1 liściem szpinaku. Wołowinę równomiernie podzielić na kromki chleba, posypać 1/2 łyżeczki sera.