Grzanka Czosnkowa Make-Ahead

Grzanka Czosnkowa Make-Ahead
Make-Ahead czosnek tosty wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 21 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 18. Jeśli masz parmezan, chleb, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Make Ahead Pieczone Tosty Francuskie, Make - Ahead Dyniowe Francuskie Tosty, oraz Make Ahead Klon Pieczone Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać masło, parmezan, natkę pietruszki i czosnek w proszku. Ułóż włoski chleb na dużej blasze do pieczenia i posmaruj każdy kawałek masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Włoski ChlebWłoski Chleb
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce i zamrozić, aż chleb będzie stały, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Przenieść chleb do zamykanej plastikowej torby do zamrażarki, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Ułóż żądaną liczbę plastrów, masło do góry, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb zostanie upieczony i masło topi się, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn