Gruszkowa Tarta Gorgonzola
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz prosciutto, tymianek, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z gruszką i gorgonzolą, Ciepła Tarta Gruszkowo-Gorgonzolowa Z Sałatką Z Orzechów Włoskich I Rukoli, oraz Sałatka Gruszkowa Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Upiec skorupę ciasta na kwadratowej lub okrągłej patelni zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
W międzyczasie, połączyć serek, Gorgonzola, tymianek, sól i pieprz w średniej misce. Używając blendera ręcznego, ubijaj sery razem.
W dużej, ciężkiej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać gruszki i gotować na złoty z obu stron, o 5 protokół.
Gdy skórka tarty lekko ostygnie, delikatnie rozprowadź równomiernie ubitą masę serową na dnie tarty.
Ułóż plasterki gruszki w dekoracyjny wzór na mieszaninie sera.
Posypać cienkie paski prosciutto na gruszki.
Pokroić w kwadraty lub kliny i podawać.