Gruszki Nadziewane Masłem Migdałowym

Gruszki Nadziewane Masłem Migdałowym
Masło migdałowe-Nadziewane gruszki wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,38 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 6G białka, oraz 15g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Mieszanka białego wina, soku gruszkowego, gruszek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Nadziewane Migdałami, Migdałowy Szampan gotowany gruszki z bitą śmietaną migdałową, oraz Daktyle Nadziewane Masłem Migdałowym.

Instrukcje

1
Połącz migdały i sól w robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj, aż migdały zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj olej; przykryj i przetwarzaj, aż się zmiksuje. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
W dużym rondlu połącz sok gruszkowy, 1 szklankę wina, brązowy cukier i wanilię. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Sok GruszkowySok Gruszkowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia; usuń wanilię. Ostrym nożem zeskrob fasolę, aby usunąć nasiona; wymieszać z sosem. Odrzuć fasolę. Wróć do wrzenia; gotuj bez przykrycia na średnim ogniu przez 50-55 minut lub do momentu, gdy mieszanina pokryje grzbiet metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400°. Pokrój 1 w. z góry każdej gruszki i odłóż na bok. Gruszki rdzeniowe, pozostawiając DNA nienaruszone. Napełnij zarezerwowaną mieszanką migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść gruszki na płytkiej brytfannie; wymień blaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Dodaj pozostałe wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Piec bez przykrycia 30-35 minut lub do miękkości gruszek, od czasu do czasu fastrygując.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn