Gruszki Nadziewane Masłem Migdałowym
Masło migdałowe-Nadziewane gruszki wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,38 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 6G białka, oraz 15g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Mieszanka białego wina, soku gruszkowego, gruszek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki Nadziewane Migdałami, Migdałowy Szampan gotowany gruszki z bitą śmietaną migdałową, oraz Daktyle Nadziewane Masłem Migdałowym.
Instrukcje
Połącz migdały i sól w robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj, aż migdały zostaną drobno posiekane.
Dodaj olej; przykryj i przetwarzaj, aż się zmiksuje. Odłóż na bok.
W dużym rondlu połącz sok gruszkowy, 1 szklankę wina, brązowy cukier i wanilię. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; usuń wanilię. Ostrym nożem zeskrob fasolę, aby usunąć nasiona; wymieszać z sosem. Odrzuć fasolę. Wróć do wrzenia; gotuj bez przykrycia na średnim ogniu przez 50-55 minut lub do momentu, gdy mieszanina pokryje grzbiet metalowej łyżki.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400°. Pokrój 1 w. z góry każdej gruszki i odłóż na bok. Gruszki rdzeniowe, pozostawiając DNA nienaruszone. Napełnij zarezerwowaną mieszanką migdałów.
Umieść gruszki na płytkiej brytfannie; wymień blaty.
Piec bez przykrycia 30-35 minut lub do miękkości gruszek, od czasu do czasu fastrygując.