Grube lody Śliwkowo-imbirowe

Grube lody Śliwkowo-imbirowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz krystalizowany imbir, gingersnaps, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone lody śliwkowe, imbirowe i miodowe, Ciasto Imbirowo-Śliwkowe Z Kwaśną Śmietaną, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w pojemniku bezpiecznym dla zamrażarki. Przykryć i zamrozić do twardości. Łyżka lodów do 6 małych miseczek, i pokruszyć 1 gingersnap na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn