Grouper filety z cytrusowo-Koprowym smakiem
Filety Grouper z cytrusowo-Koprowym smakiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz grouper, pomarańcze, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z cytrusowo-Koprowym smakiem, Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską, oraz Smażony Czarny Grouper z brzoskwiniowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 12 składników, rzucając dobrze płaszcz.
Aby przygotować rybę, posmaruj rybę 1 łyżką oleju; posyp równomiernie 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę do patelni. Gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.