Gotowany Lemon Grouper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz kapary, sok z cytryny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Lemon Blacken Grouper, oraz Grouper z sosem śmietanowo-cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety posypać estragonem, pieprzem i solą. Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać filety; przykryć, i gotować 8 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wyjmij rybę z płynu i połóż na półmisku; wyrzuć płyn. Odstawić rybę i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek; saute 1 minutę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj Maderę; gotować 1 minutę lub do zmniejszenia do 2 łyżki. Wymieszać sok z cytryny i kapary; gotować do całkowitego ogrzania.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.