Groch z koperkiem i kwaśną śmietaną
Groszek z koperkiem i kwaśną śmietaną może być tylko przystawką, której szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 119 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, Koper, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Dip Koperkowy Z Kwaśną Śmietaną, Ogórki ze śmietaną i koperkiem, oraz Chleb Śmietanowo-Koperkowy.
Instrukcje
Groszek ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; dobrze odcedzić.
Wymieszać śmietanę, Koper i miód w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać groszek; lekko wymieszać.