Grillowany Stojak Wieprzowiny Z Kapustą

Grillowany Stojak Wieprzowiny Z Kapustą
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Grillowany stojak z wieprzowiną z kapustą. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 3,39 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 60 g białka, 79 g tłuszczu i łącznie 1037 kalorii. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Foodnetwork wymaga liścia laurowego, soli koszernej, musztardy pełnoziarnistej i koperku. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 45 minut. Jest idealny na Czwarty Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał wynik 81%, co jest wynikiem doskonałym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Grillowana wieprzowina Jerk, Grillowana wieprzowina Jerk i Grillowana wieprzowina z sosem BBQ z octem sherry.

Instrukcje

1
Zacznij dzień wcześniej: dopraw wieprzowinę obficie solą, przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dzień wcześniej przygotuj także marynowane warzywa: zagotuj w garnku osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj marchewkę i korzeń selera i gotuj, aż zwiędną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4
Odcedzić i przelać pod zimną wodą. W rondlu zagotuj ocet, czosnek, jalapeno, liść laurowy, koper, cukier, 1 łyżkę soli i 3/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia i dodać marchewkę i korzeń selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Pozostawić do ostygnięcia, następnie przenieść warzywa i płyn do pojemnika i wstawić do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1
W garnku na średnim ogniu rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę i 1/2 łyżeczki soli; gotować, mieszając, aż zmięknie, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj kapustę i cydr i gotuj, mieszając, aż kapusta będzie chrupiąca, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
4
Odcedź marynowane marchewki i korzeń selera; wyrzucić czosnek, jalapeno, liść laurowy i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
KoperKoper
5
Do kapusty dodać marynowane warzywa i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
6
Zdjąć z ognia, wymieszać z musztardą i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Ostudzić.
8
Wyjmij wieprzowinę z lodówki i odstaw na 30 minut. Rozgrzej grill do maksimum i poczekaj, aż ruszt się rozgrzeje (w przypadku grilla węglowego rozłóż węgle na połowie grilla, w przypadku grilla gazowego rozgrzej palniki z jednej strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Posmaruj wieprzowinę pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Grilluj bezpośrednio na ogniu, obracając, aby przysmażyć ze wszystkich stron, około 15 minut. Przejdź na chłodniejszą stronę grilla, przykryj i gotuj, aż termometr włożony w najgrubszą część zarejestruje 145 stopni F, od 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Pozwól wieprzowinie odpocząć przez 5 do 10 minut, następnie pokrój ją w kotlety i podawaj z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
11
Zdjęcie: Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Magazyn