Grillowany Reuben Z Indyka
Grillowany Reuben z indyka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 771 kalorii, 35g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz tysiąc Wyspa sałatka dressing, sól, Delikatesy indyka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Indyk Reuben Kanapki Z Grilla, Reuben Z Indyka, oraz Reuben Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu.
Na dużej patelni, roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodać surówkę, ocet, sól, cukier i pieprz. Gotować, aż coleslaw zwiędnie, często mieszając, 5 protokół.
Każdy kawałek marmurowego żyta posmaruj sosem Tysiąca Wysp.
Ułóż indyka równomiernie na połowie kromek chleba; na wierzchu po 1 kromce szwajcarskiego sera. Łyżka mieszanki coleslaw równomiernie na ser. Przykryć Pozostałe kromki chleba, dressing-strona w dół.
Rozłóż zmiękczone masło na dolnej i górnej części każdej kanapki. Grill kanapki na złoty kolor, 4 do 5 minut na stronie.