Grillowany pstrąg migdałowy z Radicchio i winegretem pomarańczowo-migdałowym

Grillowany pstrąg migdałowy z Radicchio i pomarańczowo-migdałowy Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 39g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, sól koszerna i pieprz, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Pstrąg Migdałowy, Klasyczny Pstrąg Migdałowy, oraz Pstrąg Cytrynowy Migdał.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Pokrojone boki pomarańczy i radicchio posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Na grillu wyłożyć pomarańcze i pokroić w plastry i gotować aż się zwęglą i lekko zmiękną.
Przenieś radicchio na talerz.
Wycisnąć sok pomarańczowy do miski i ubić migdały, ocet, pietruszkę, miód, musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut przed podaniem.
Filety z pstrąga posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem z obu stron. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Wyjąć na talerz z radicchio i natychmiast skropić winegretem.
Dekoruj listkami pietruszki.