Grillowany pstrąg migdałowy z Radicchio i winegretem pomarańczowo-migdałowym

Grillowany pstrąg migdałowy z Radicchio i winegretem pomarańczowo-migdałowym
Grillowany pstrąg migdałowy z Radicchio i pomarańczowo-migdałowy Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 39g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, sól koszerna i pieprz, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Pstrąg Migdałowy, Klasyczny Pstrąg Migdałowy, oraz Pstrąg Cytrynowy Migdał.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pokrojone boki pomarańczy i radicchio posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
4
Na grillu wyłożyć pomarańcze i pokroić w plastry i gotować aż się zwęglą i lekko zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przenieś radicchio na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
6
Wycisnąć sok pomarańczowy do miski i ubić migdały, ocet, pietruszkę, miód, musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut przed podaniem.
8
Filety z pstrąga posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem z obu stron. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjąć na talerz z radicchio i natychmiast skropić winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
10
Dekoruj listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn