Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką

Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 44g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pieprz, ocet szampański i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Koreańskie suwaki z kurczaka z grilla z azjatycką sałatką i sosem Kimchi, Jack Daniels Honey Whiskey sos Barbecue do wołowiny, wieprzowiny, kurczaka i krewetek, oraz Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W DOMU
1
Połącz składniki w średnim rondlu. Przykryć i dusić 45 minut do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu z długą łyżką (odpryski SOS).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać trochę wody, jeśli sos zrobi się zbyt gęsty, aby wlać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
3
Ostudzić, a następnie przenieść do plastikowego pojemnika i schłodzić do 1 tygodnia.
4
Dodać slaw: wrzucić warzywa w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przenieść do zamykanej plastikowej torby. Włóż pozostałe składniki do małego pojemnika z ciasną pokrywką. Chill slaw i ubieranie się do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Przygotuj kurczaka: w dużej misce, płaszcz kurczaka w oleju; zapakować w zamykanej plastikowej torbie i schłodzić do 2 dni, lub zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W obozie
8
Zbuduj węgiel drzewny lub ognisko w grillu i pozwól spalić do średniego (350 do 450; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund). Doprowadzić sos sałatkowy do temperatury pokojowej. Odstawić 1/2 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Grill kurczaka aż rumiane na całym, o 15 protokół, obracając od czasu do czasu. Obróć ponownie, obficie szczotkuj wierzchy z pozostałym sosem i gotuj kilka minut; powtórz obracanie i szczotkowanie jeszcze 2 razy, aż kurczak będzie dobrze rumiany i ugotowany, w sumie 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wrzucić slaw i dressing w dużej misce i służyć z kurczaka i reserved sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn