Grillowany kurczak z pikantnymi letnimi warzywami
Grillowany kurczak z pikantnymi letnimi warzywami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 27g białka, oraz 3G tłuszczu. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Mieszanka pokrojonych szparagów, sos vinaigrette z pomidorów słonecznych, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowany Kurczak Z Pikantnymi Letnimi Warzywami, Grillowany kurczak z pikantnymi letnimi warzywami, oraz Grillowana Sałatka chlebowa z pierś kurczaka i letnie warzywa.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Pędzel z kurczaka z 2 łyżkami. opatrunek.
Tymczasem otwory w dnie jednorazowej patelni z folii aluminiowej. Wrzucić warzywa z pozostałym sosem.
Umieścić w przygotowanej patelni.
Na ruszcie grillowym ułożyć kurczaka i patelnię z warzywami. Grill 20 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F), a warzywa będą chrupiące-delikatne, zmieniając kurczaka po 10 minutach. i mieszając warzywa od czasu do czasu.