Grillowany kurczak z bulgurem

Grillowany kurczak z bulgurem
Grillowany kurczak z bulgurem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, natkę pietruszki, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Bulgur z Pietruszkowym Pesto i grillowanym kurczakiem, Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, oraz Grillowana Cukinia Bulgur Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Udka kurczaka zalać 1 łyżką oliwy z oliwek, następnie posypać cynamonem, imbirem, cayenne i 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udko Z KurczakaUdko Z Kurczaka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przenieść do grilla, skórki do góry; przykryć i gotować 12 protokół. Odwróć kurczaka, przykryć i kontynuować gotowanie, aż skóra będzie złoty kolor i termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 160 stopni F, 10 do 15 więcej minut. Grillować winogrona, pokryte, ale obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W międzyczasie połącz 1 1/2 szklanki wody, masło, skórkę z cytryny i szczyptę soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać bulgur, zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować na wolnym ogniu, pokryte, do miękkości, o 15 protokół. (
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
5
W razie potrzeby spuścić nadmiar wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Puch bulgur widelcem i mieszać w grillowanych winogron, odrzucając łodygi. Wymieszać szalotki, pietruszkę i pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
BulgurBulgur
WinogronaWinogrona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Podawać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8
Zdjęcia Justin Walker
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn