Grillowany kurczak i Salsa ogrodowa
Przepis Grillowany kurczak i Salsa ogrodowa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, cukinię, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny Grillowany Tuńczyk Z Salsą Ogrodową, Pikantny Grillowany Tuńczyk z salsą ogrodową, oraz Ostrygi na pół muszli z grillowaną salsą ogrodową.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 300 do 350 (średnio) ciepła.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Połącz ser i następne 3 składniki.
Kurczaka posmarować mieszanką serową.
Wrzucić cukinię, cebulę i paprykę w oliwie z oliwek.
Grilluj kurczaka i mieszankę warzywną w tym samym czasie, przykrytą pokrywką do grilla. Grill kurczaka 7 do 10 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Grilluj mieszankę warzywną 2 do 3 minut lub do chrupkości. Posiekaj mieszankę warzywną i wymieszaj z bazylią.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać mieszankę warzywną z grillowanym kurczakiem.