Grillowany Halibut I Pory Z Winegretem Musztardowym

Grillowany Halibut I Pory Z Winegretem Musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego halibuta i porów z winegretem musztardowym. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 61g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką olej, sól, pory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pory Gotowane Na Parze W Musztardzie I Kaparze Vinaigrette, Pory gotowane na parze z musztardowo-Szalotkowym winegretem, oraz Pory gotowane na parze w musztardzie i Kaparze Vinaigrette.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia65
Magazyn