Grillowanie: Barbecue Beans
Przepis Grillowanie: fasola Barbecue jest gotowa w około 24 godziny i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól koszerną, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Grillowanie: Kurczak Z Grilla, Sos Do Grillowania Z Grilla, oraz Grillowanie: Sos Barbecue Stout.
Instrukcje
Moczyć fasolę w plastikowym pojemniku na noc w wystarczającej ilości zimnej wody, aby całkowicie ją zanurzyć.
Palacz ciepła między 225-250 stopni lub podgrzać do 250 stopni.
Umieść żeliwny holenderski piekarnik na średnim ogniu i wymieszać z boczkiem, cebula, i jalapenos, aż tyle tłuszczu wytworzył z boczku, aby zmiękczyć cebulę, o 5 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, ciemnobrązowy cukier i melasę.
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do namaczania.
Dodać odsączoną fasolę do holenderskiego piekarnika.
Umieść płyn do namaczania w miarce i dodaj wystarczającą ilość bulionu warzywnego, aby równać się 4 filiżankom płynu.
Dodać płyn do holenderskiego pieca i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj w cayenne, czarny pieprz i sól. Wymieszaj je i przykryj pokrywką.
Umieść holenderski piekarnik w palniku lub piekarniku na 6 do 8 godzin, lub do momentu, gdy fasola będzie miękka.