Grillowanie: Barbecue Beans

Grillowanie: Barbecue Beans
Przepis Grillowanie: fasola Barbecue jest gotowa w około 24 godziny i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól koszerną, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Grillowanie: Kurczak Z Grilla, Sos Do Grillowania Z Grilla, oraz Grillowanie: Sos Barbecue Stout.

Instrukcje

1
Moczyć fasolę w plastikowym pojemniku na noc w wystarczającej ilości zimnej wody, aby całkowicie ją zanurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Palacz ciepła między 225-250 stopni lub podgrzać do 250 stopni.
3
Umieść żeliwny holenderski piekarnik na średnim ogniu i wymieszać z boczkiem, cebula, i jalapenos, aż tyle tłuszczu wytworzył z boczku, aby zmiękczyć cebulę, o 5 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, ciemnobrązowy cukier i melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
MelasaMelasa
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do namaczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Dodać odsączoną fasolę do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Umieść płyn do namaczania w miarce i dodaj wystarczającą ilość bulionu warzywnego, aby równać się 4 filiżankom płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
7
Dodać płyn do holenderskiego pieca i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodaj w cayenne, czarny pieprz i sól. Wymieszaj je i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SólSól
9
Umieść holenderski piekarnik w palniku lub piekarniku na 6 do 8 godzin, lub do momentu, gdy fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn