Grillowane Żeberka W Stylu Country
Grillowane żeberka w stylu Country to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 59G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wino burgundzkie, żeberka wieprzowe, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Żeberka W Stylu Wiejskim, Grillowane żeberka w stylu wiejskim dla 2, oraz Grillowane Żeberka W Stylu Wiejskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wino, sos barbeque, ocet cydr, ostry sos pieprzowy, sos Worcestershire, i musztarda razem w misce, aż dobrze wymieszane.
Umieść żeberka w naczyniu do pieczenia; wlej mieszankę wina burgundzkiego na żebra i całkowicie płaszcz.
Wymieszać cebulę w proszku i czosnek w proszku razem w misce. Żeberka pyłu z mieszaniny proszku; niech marynować 2 godziny, obracając raz.
Rozgrzej grill na średnim i niskim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Żeberka grillowe, przykryte, na pośrednim ogniu na rozgrzanym grillu przez 45 minut, obracając się raz. Podlewać sosem z grilla i grillować, aż mięso będzie miękkie, około 15 minut, często obracając i fastrygując.