Grillowane Łodzie Bananowe

Grillowane Łodzie Bananowe
Grillowane łodzie bananowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać banany, chipsy czekoladowe, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Masło Orzechowe I Granola Grillowane Łodzie Bananowe, Grillowane łodzie bananowe z masłem orzechowym, czekoladą i piankami, oraz Bananowe Łodzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 6 (12-calowych) arkuszy folii o dużej wytrzymałości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Rozgrzej gaz lub grill węglowy lub piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
3
Ostrym nożem wykonaj głębokie wzdłużne cięcie wzdłuż wewnętrznej krzywej każdego banana, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Otwórz szczelinę, aby utworzyć kieszeń. Zagniataj i uformuj 1 arkusz folii wokół każdego banana, tworząc łodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Trzymając każdego banana w ręku, napełnij kieszeń 2 łyżkami chipsów czekoladowych, 2 łyżkami pianek i około 1/2 czubatej łyżeczki posiekanych orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
PiankiPianki
BananBanan
5
Zwróć każdego banana do jego foliowej łodzi. Uszczelnij górną część folii, pozostawiając 2 do 3 cali przestrzeni na głowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 10 minut lub aż pianki zmiękną. Lub piec 15 do 20 minut w piekarniku, aż pianki zmiękną. (Można również umieścić w ognisku węgle do gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn