Grillowane Wszystko Pizza

Grillowana Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Przepis ten służy 4. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 7 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, capicola, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak, szparagi i Pizza z grzybami z Blackbird Bakery Pizza Crust, Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym Pesto Pizza chleb, oraz Pizzan And a Dream (pizza z grillowaną sałatą) podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 1 szklankę ciepłej wody (około 105 stopni F) i cukru w małej misce i posypać drożdże na wierzchu.
Odstawić do spienienia, około 10 minut. Wymieszaj oliwę z oliwek.
Mąkę i sól ubić w dużej misce. Zrób studnię w środku, wlej mieszaninę drożdży i wymieszaj, aby uzyskać kudłate ciasto. Przełożyć na mączną powierzchnię i ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 5 minut, dodając tylko tyle mąki, aby zapobiec jej przywieraniu. Uformuj piłkę, włóż do dużej naoliwionej miski i obróć, aby pokryć olejem. Obróć stronę szwu w dół, przykryj folią i pozwól wzrosnąć w temperaturze pokojowej, aż podwoi się, około 1 godziny 30 minut. W międzyczasie rozgrzej grill do średniej wysokości (jeśli używasz grilla węglowego, przechyl węgiel na jedną stronę) i grilluj polewy (patrz poniżej).
Grillowane warzywa ułożyć w stosy na blasze do pieczenia, doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek.
Dodaj pozostałe dodatki do blachy do pieczenia; umieść w pobliżu grilla.
Zmniejsz ciepło grilla do średnio niskiego (na grillu węglowym rozłóż węgle na pojedynczą warstwę i pozostaw do ostygnięcia, aż zostaną pokryte jasnoszarym popiołem). Podzielić ciasto na pół i odkurzyć ciasto i powierzchnię roboczą mąką.
Zwiń każdy kawałek w prostokąt o wymiarach 7 na 12 cali, o grubości około 1/8 cala.
Posmaruj odwróconą blachę do pieczenia oliwą z oliwek i połóż na niej obie Skórki. Podnieś każdy kawałek za rogi i połóż na grillu, naoliwionej stronie w dół; gotuj, aż ciasto się zaciągnie, a spód będzie sztywny i zaznaczony, około 5 minut.
Przełóż ciasto szczypcami, posmaruj oliwą z oliwek, posmaruj sosem pomidorowym i ułóż na wierzchu mozzarellą. Ułóż grillowane warzywa i pieczoną paprykę na wierzchu. Przykryć i gotować, aż ser topi się, około 5 minut więcej.
Przenieś pizzę na deskę do krojenia. Wierzch z kapicolą, zieleniną, bazylią, mżawką oliwy z oliwek i solą.
Sos pomidorowy Grill 3 pomidory dojrzewające winorośli, obracając, aż zwęglone, 10 minut.
Przełożyć do miski, dodać 1 posiekany ząbek czosnku, 2 łyżki oliwy z oliwek oraz sól i pieprz. Ostudzić, a następnie zmiażdżyć w sosie.
Pokrój 1 średnią czerwoną cebulę lub 1 małą cebulkę kopru włoskiego na 8 klinów. Wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, obracając, aż miękkie, około 10 minut; pokroić.
Grzyby wrzucić 8 uncji grzybów shiitake z 3 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, obracając, aż będzie miękki, około 2 minuty na stronę; przeciąć na pół.