Grillowane Warzywa W Balsamicznym Sosie Pomidorowym Z Kuskusem
Grillowane warzywa w balsamicznym sosie pomidorowym z kuskusem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na sos. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 344 kalorie, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Allrecipes ma 23 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, papryka, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane warzywa z kuskusem i sosem jogurtowym, Pikantne Tofu i warzywa na pomidorach kuskus, oraz Pikantne Tofu i warzywa na pomidorach kuskus.
Instrukcje
Usuń nasiona z pieprzu i posiekaj na paski o długości około 1 do 2 cali.
Pokrój poprzeczki bakłażana w rundy o grubości 1/3 do 1/2 cala i pokrój każdy na 6 do 8 parzystych kawałków. Cebulę obrać i pokroić na 8 porcji. Cukinię pokroić w grube plasterki.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu z obfitym odrobiną oliwy z oliwek. Gdy jest bardzo gorąco, dodaj wszystkie warzywa do patelni. Naciśnij od czasu do czasu, aby uzyskać linie grilla przez nie. Obracaj od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu. Gotować przez około 15 minut, lub aż warzywa są równomiernie rumiane i gotowane przez.
Bób wymieszać z warzywami.
Dodać pokrojone pomidory i ocet. Gotujemy na wolnym ogniu przez kilka minut, przygotowując kuskus.
Umieścić kuskus w średniej misce.
Dodać wrzący wywar warzywny i wymieszać widelcem. Od czasu do czasu podnoś kuskus, aby zapobiec jego przywieraniu. To trwa tylko 2 do 3 minut, aby stać się miękkie.
Umieścić kuskus w dużej misce lub półmisku i podawać warzywa na wierzchu.