Grillowane Warzywa W Balsamicznym Sosie Pomidorowym Z Kuskusem

Grillowane Warzywa W Balsamicznym Sosie Pomidorowym Z Kuskusem
Grillowane warzywa w balsamicznym sosie pomidorowym z kuskusem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na sos. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 344 kalorie, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Allrecipes ma 23 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, papryka, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane warzywa z kuskusem i sosem jogurtowym, Pikantne Tofu i warzywa na pomidorach kuskus, oraz Pikantne Tofu i warzywa na pomidorach kuskus.

Instrukcje

1
Usuń nasiona z pieprzu i posiekaj na paski o długości około 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Pokrój poprzeczki bakłażana w rundy o grubości 1/3 do 1/2 cala i pokrój każdy na 6 do 8 parzystych kawałków. Cebulę obrać i pokroić na 8 porcji. Cukinię pokroić w grube plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu z obfitym odrobiną oliwy z oliwek. Gdy jest bardzo gorąco, dodaj wszystkie warzywa do patelni. Naciśnij od czasu do czasu, aby uzyskać linie grilla przez nie. Obracaj od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu. Gotować przez około 15 minut, lub aż warzywa są równomiernie rumiane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Bób wymieszać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Dodać pokrojone pomidory i ocet. Gotujemy na wolnym ogniu przez kilka minut, przygotowując kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6
Umieścić kuskus w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać wrzący wywar warzywny i wymieszać widelcem. Od czasu do czasu podnoś kuskus, aby zapobiec jego przywieraniu. To trwa tylko 2 do 3 minut, aby stać się miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
8
Umieścić kuskus w dużej misce lub półmisku i podawać warzywa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn