Grillowane warzywa pieczone z pesto z Orzechów Sosnowych
Grillowane warzywa z pesto z Orzechów Sosnowych to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka soli i pieprzu, gałązki tymianku, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Grill-Pieczony Kurczak I Warzywa # SundaySupper, oraz Sałatka z grillowanych warzyw i komosy ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić marchew i pasternak kawałki z brukselką, dyni, szalotki, gałązki tymianku i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej grill gazowy do wysokiej temperatury (około 425).
Umieść 2 perforowane Patelnie grillowe bezpośrednio na ruszcie, aby ogrzewać przez około 10 minut. Podzielić warzywa między Patelnie i grill na dużym ogniu, mieszając i obracając od czasu do czasu, aż będą miękkie i lekko zwęglone w miejscach, o 50 protokół. Alternatywnie, pieczemy warzywa na dużej patelni w piekarniku 425, mieszając je od czasu do czasu.
Tymczasem na małej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać orzeszki piniowe i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż będą lekko rumiane, o 2 protokół.
Dodać masło i czosnek i gotować, mieszając, aż orzeszki piniowe są rumiane i czosnek jest złoty, o 2 protokół.
Ostudzić, a następnie przenieść do mini procesora.
Dodać starty ser i pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek i pulsować do grubego puree. Pesto z orzechów sosny doprawić solą.
Przenieść warzywa do dużej miski i wrzucić pesto z orzechów sosny.
Podawać na gorąco lub na ciepło.