Grillowane warzywa i kozi ser Napoleony

Grillowane warzywa i kozi ser Napoleony mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 37g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Przepis ten służy 4. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny vinaigrette, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Napoleony Z Buraków I Koziego Sera, Napoleony z buraków i koziego sera, oraz Brzoskwiniowo-kozi ser Napoleon.
Instrukcje
Pomidory posmaruj 2 łyżeczkami oleju; posyp oregano, bazylią i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Przeniesienie do niezagospodarowanego 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do miękkości.
Cukinię i żółtą kabaczkę posmarować 2 łyżkami oleju; posypać 1/4 łyżeczki soli.
Umieść warzywa w woku grillowym lub koszu. Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 8-12 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć i wyrzucić łodygi i skrzela z grzybów.
Grzyby i bakłażan umyć 1 łyżką oleju; posypać pozostałą solą. Grzyby grillować, przykryte, na średnim ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości. Grill bakłażan, przykryty, na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do miękkości.
W małej misce połączyć kozi ser, pietruszkę, 1/2 łyżeczki czosnku i pozostałą paprykę.
Umieścić grzyby na nasmarowanej blasze do pieczenia; rozprowadzić każdą z 2 łyżeczkami mieszanki sera.
Warstwę z cukinią, kabaczkiem, 2 łyżeczkami mieszanki sera, bakłażanem i pozostałą mieszanką sera. Top z serem mozzarella i pomidorem.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Na dużej patelni podsmażyć pozostały czosnek w pozostałym oleju przez 1 minutę.
Dodać szpinak; gotować przez 4-5 minut lub do więdnięcia. Podzielić na cztery talerze; wierzch każdy z grzybowym stosem.