Grillowane warzywa i ciecierzyca z kuskusem
Grillowane warzywa i ciecierzyca z kuskusem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 282 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka squasha, papryka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowane warzywa i ciecierzyca z kuskusem, Sałatka Z Kuskusem Z Pieczonymi Warzywami I Ciecierzycą, oraz Curry grillowane warzywa z ciecierzycą i kremową polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Pokroić cukinię i żółty squash wzdłuż do 1/4-cala grubości plastry; płaszcz squashes, papryka, i cebula z gotowania sprayu.
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 3 minuty z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Wyjąć warzywa na deskę do krojenia; ostudzić. Paprykę i cebulę pokroić na kawałki wielkości kęsa; umieścić w dużej misce.
Podczas gdy warzywa gotują, w średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody; stopniowo mieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Dodać kuskus, pomidory i kolejne 7 składników do mieszanki warzywnej; dobrze wymieszać.
Każdą porcję posypać serem.
Fasolę odcedzić i opłukać w sitku
Połowę pomidorów pod nadzorem dorosłych
Ser z kruszonką i posypką