Grillowane steki Rib-Eye karmione trawą z winegretem Balsamiczno-kaparowym

Grillowane steki Rib-Eye karmione trawą z winegretem Balsamiczno-kaparowym
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać grube steki żeberka, szalotki, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Steki Rib-Eye Z Winegretem Balsamiczno-Kaparowym, Grillowane steki z miecznika z masłem Bazyliowo-kaparowym, oraz Grillowane steki Rib-Eye z Kaparem i salsą z bułki tartej.

Instrukcje

1
Dusić ocet w małej patelni na średnim ogrzaniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki, 1/4 szklanki oleju, i rozdrobnione redpepper; powrót do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Zdjąć z rozgrzanego, ubić natką pietruszki, kaparami i tymiankiem.Doprawić winegret solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Obie strony steków natrzeć olejem i oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Wymieszaj paprykę, 2 łyżeczki grubej soli i 1 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu w małym oczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
PaprykaPapryka
6
Posypać po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
7
Odstawić na co najmniej 15 minut i do 1 godziny.
8
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
9
Szczotka grill rack z olejem do powlekania. Steki z grilla gotowane do pożądanej doneness, o 3minutes na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Transfersteaks na talerze. Spoon vinaigrette over.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
11
* Dostępne w niektórych supermarketach, w specjalnych sklepach spożywczych oraz od tienda.com.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn