Grillowane Skrzydełka Buffalo
Grillowane skrzydełka Buffalo może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 137g białka, 237 g tłuszczu, oraz w sumie 2735 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 734 osoby. Sprawdza się jako kosztowna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz pieprz, masło, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Skrzydła i rzeczy czosnek Buffalo Wings, Buffalo Wings I Wegańskie Buffalo Tofu, oraz Grillowane Gorące Skrzydełka.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki razem w małym garnku ustawionym na małym ogniu i stale mieszać, aż masło się roztopi.
Po rozpuszczeniu masła energicznie ubić sos z ognia i odstawić na bok. Powinien pozostać płynny przez cały proces gotowania. Jeśli zacznie się zestalać, podgrzej go na tyle, aby go stopić, cały czas ubijając. Nie chcesz, żeby sos się zagotował.
Pokrój całe skrzydła na części: jeśli masz całe skrzydełka z kurczaka, będziesz chciał pokroić je na części. Używając solidnego noża szefa kuchni lub nożyc do drobiu, odetnij końcówki skrzydeł i wyrzuć lub Zarezerwuj (Zwykle zamrażamy) do zrobienia bulionu z kurczaka.
Użyj noża lub nożyc, aby oddzielić Bębny od płaskich (środkowych skrzydeł).
Grill na niskim, pośrednim ogniu: Wrzuć skrzydła z olejem roślinnym i solą i ułóż w jednej warstwie na grillu ustawionym na pośrednim małym ogniu. Jeśli używasz węgla drzewnego lub drewna, będzie to bardzo trudne, więc ustaw ogień po jednej stronie grilla i ułóż skrzydła po drugiej stronie, z dala od bezpośredniego ciepła.
Chcesz je gotować powoli, z małym lub żadnym skwierczeniem. Przykryj grill i gotuj tak przez 30 minut.
Pomaluj skrzydła sosem, dalej grilluj nisko i powoli: obróć skrzydła i pomaluj sosem Buffalo wing. Zamknij grill i gotuj przez kolejne 30 minut. Powtarzaj proces, aż skrzydła zostaną wykonane według własnych upodobań, tym razem malując skrzydła co około 15 minut. Upewnij się, że masz trochę resztek sosu wrzucić skrzydełka z na końcu.