Grillowane Sardynki Z Pomidorkami Koktajlowymi, Rukolą I Koprem Włoskim

Grillowane Sardynki Z Pomidorkami Koktajlowymi, Rukolą I Koprem Włoskim
Grillowane sardynki z pomidorkami koktajlowymi, rukolą i koprem włoskim to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, łyżka soku z cytryny, rukola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Krewetki, Pomidory Koktajlowe I Rukola, Twarożek, Pomidorki Koktajlowe I Rukola, oraz Risoni Salad W / Baby Rukola & Pieczone Pomidory Cherry.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn