Grillowane sardynki Monterey to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 915 kalorii, 16G białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Mieszanka zielonej cebuli, sól, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami, Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey, oraz Grillowane sardynki z Peperonatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki marynaty ubić i marynować sardynki przez 2 godziny
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Lekko naoliwić grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Sardynki ułożyć na rozgrzanym grillu i wyrzucić marynatę. Sardynki gotować przez 5 do 7 minut (w zależności od wielkości) lub do momentu, gdy łatwo się płatkują widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Podawać z makaronem angel hair i / lub sałatką antipasto, w razie potrzeby.