Grillowane przegrzebki morskie z anielskimi włosami gotowane w kałamarnicy i pieczone pomidory-Szafran Vinaigrette

Grillowane przegrzebki morskie z anielskimi włosami gotowane w kałamarnicy i pieczone pomidory-Szafran Vinaigrette to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z małży, sól i pieprz, atrament kałamarnicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Makaron Angel Hair z kalmarami, małżami i cukinią, Angel Hair Makaron Z Pieczonym Sosem Pomidorowym, oraz Przegrzebki z anielskimi włosami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu umieść szalotkę, czosnek, białe wino i szafran i zmniejsz o 3/
Umieść mieszaninę w blenderze, dodaj ocet, musztardę i miód i zmiksuj na gładką masę. Po uruchomieniu silnika skropić oliwę z oliwek i zmiksować do emulgowania.
Dodaj pomidory i zmiksuj na 10 sekund, aby lekko posiekać. Doprawić solą i pieprzem;
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. Zwiększyć ciepło, dodać bulion z małży i tusz do kalmarów i zmniejszyć o połowę, doprawić solą i pieprzem, do;
Przegrzebki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować przez 1 do 2 minut z każdej strony.
Montaż: kałamarnica tusz bulion 1 funt Anioł włosy makaron, gotowane al dente i odsączone dobrze grillowane przegrzebki pomidor-Szafran Vinaigrette posiekana pietruszka
Doprowadzić bulion atramentu kałamarnicy na wolnym ogniu na małym ogniu.
Dodaj Anioł włosów makaron do bulionu i wrzucić do herbu. Makaron podzielić na 4 talerze. Ułóż 3 przegrzebki wokół krawędzi makaronu i skropić vinaigrette i choppe