Grillowane piersi z kurczaka nadziewane szynką i Szwajcarią
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowana szynka-i Szwajcarskie nadziewane piersi kurczaka może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka szynki, przyprawy sól, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Piersi Z Kurczaka Nadziewane Cheddarem, Grillowany Szpinak Karczoch Nadziewane Piersi Kurczaka, oraz Ser i pieprz nadziewane piersi kurczaka z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Spłaszcz każdą pierś kurczaka o grubości do 1/4 cala między arkuszami folii lub papieru woskowanego.
Kłaść plasterek sera i plasterek szynki na środku każdej piersi kurczaka; zwinąć. Zabezpieczyć małymi metalowymi szaszłykami.
Posypać przyprawioną solą i pieprzem.
Rezerwa 1/4 szklanki opatrunku. Przykryj i grilluj rolki z kurczaka 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, szczotkując z pozostałym 1/4 szklanki sosu podczas ostatnich 10 minut grillowania, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy w środku.
Podawaj roladki z kurczaka z reserved dressing.