Grillowane Pieprzowe Suche Żeberka
Grillowane pieprzone suche żeberka mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 672 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier trzcinowy, żeberka, przyprawę cajun i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Żeberka Z Sosem BBQ Birmingham, Grillowane Pikantne Cytrynowe Żeberka, oraz Grillowane żeberka z nasionami kopru włoskiego i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać kuchenkę do średniej lub średniej wysokości.
Połącz wszystkie składniki na rub w małej misce i zmiksować. Przetrzyj żebra.
Nasmarować ruszt i umieścić na nim żebra od strony kości na bezpośrednim ogniu. Przykryć i gotować przez 2 1/2 do 3 1/2 godziny, lub aż pull-apart przetargu, obracając i spryskać sokiem jabłkowym co 10 do 15 minut.
Przenieś żebra na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć, pokrytą luźno folią aluminiową, przez 10 do 15 minut.
Żeberka pokroić na poszczególne kawałki i podawać z sosem barbecue.
Przedruk za zgodą najlepszych amerykańskich przepisów na żeberka przez Ardie A. Davis i szefa kuchni Paula Kirka, © 2012 Andrews McMeel Publishing