Grillowane pałeczki Fabienne 'Papcinna'

Grillowane pałeczki Fabienne 'Papcinna'
Grillowane pałeczki Fabienne 'Papcinna' mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 368 kalorii, 27g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka płatków pieprzu, sól selera, musztarda w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 58 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Podudzia Z Indyka Grillowane W Piecu, Świeży Imbir-Grillowane Pałeczki Perkusyjne, oraz Wilgotne Pałeczki.

Instrukcje

1
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, paprykę, Bazyl, sól selera, musztardę w proszku, cynamon i płatki czerwonej papryki razem w misce; wlać do zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Sól SelerowaSól Selerowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać pałeczki perkusyjne, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza z worka i zamknąć. Marynować w lodówce, 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij pałeczki z marynaty i wstrząśnij, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
5
Zalać marynatą do małego rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Gotować pałeczki na rozgrzanym grillu, często fastrygując podgrzewaną marynatą i obracając 1/4 obrotu co 12 minut, aż nie będzie już różowy w kości, a soki będą jasne, łącznie około 48 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn