Grillowane Marynowane Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych warzyw z grilla. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 112 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, papryka, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Marynowane Grillowane Warzywa, Grillowane Marynowane Warzywa, oraz Warzywa grillowane marynowane w ziołach.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości (400 stopni do 450 stopni F).
Połączyć warzywa, bazylia, ocet, olej, czosnek, sól i pieprz w dużej misce; marynować w temperaturze pokojowej 15 do 20 minut. Ułóż 2 arkusze folii aluminiowej Reynolds Wrap® o szerokości 18 cali na arkuszu lub tacy. Podkręć boki folii, aby utworzyć obręcz.
Warzywa układamy w równą warstwę na folii. Wsuń folię z blachy ciastka na grill.
Grilluj 8 do 10 minut w zadaszonym grillu, często obracając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Przesuń folię z grilla na arkusz ciastek do transportu na stół do serwowania.