Grillowane Marynowane Mięso

Grillowane Marynowane Mięso
Grillowane marynowane mięso to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.51 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz marynatę do wina i ziół, marynatę cytrynowo-pieprzową, pikantny cydr i marynatę klonową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, Mojo marynowany kurczak z grillowanymi fioletowymi ziemniakami i zwęgloną kukurydzą i czarną fasolą Salsa z grillowaną mąką Tortilla, oraz Grillowany Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij i wyrzuć nadmiar tłuszczu z mięsa(kapanie tłuszczu może powodować nawroty). Wypłukać kawałki i osuszyć; w razie potrzeby pokroić na kawałki wielkości porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
2
Mięso umieścić w ciężkiej torbie z zamkiem błyskawicznym (1-gal. rozmiar; patrz UWAGI). Uszczelnij worek i obróć się, aby pokryć kawałki w marynacie. Schłodzić, obracając od czasu do czasu, co najmniej 30 minut lub do 1 dnia dla mięsa i drobiu, 20 do 30 minut dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
RybyRyby
3
Szczypcami podnieś kawałki z torby i połóż na grillu 4 do 6 cali nad pojedynczą, solidną warstwą gorących węgli lub na rozgrzanym grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund; patrz UWAGI); zamknij pokrywę grilla gazowego. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
4
Za pomocą szerokiej szpatułki lub szczypiec obrócić kawałki w połowie gotowania. (W przypadku filetów rybnych ze skórą, najpierw grilluj skórę bokiem w dół; aby obrócić, wsuń łopatkę pod mięso i odwróć na inne miejsce na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
5
Usunąć i wyrzucić skórę.) Gotować wołowinę lub jagnięcinę, aż zrobi się według własnych upodobań (pokrój do testu), 8 do 10 minut w sumie dla średnio rzadkich; wieprzowina i kurczak, aż nie będą już różowe w środku najgrubszej części (pokrój do testu), w sumie 9 do 12 minut; lub ryby, aż ledwo nieprzezroczyste, ale wciąż wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (pokrój do testu), w sumie 9 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
RybyRyby
JagnięcinaJagnięcina
WieprzowinaWieprzowina
6
Przełożyć mięso na deskę lub półmisek i odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn