Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza

Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza
Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza może być tylko danie główne szukasz. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 889 kalorii, 29g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka niebielonej mąki plus dodatkowe, orzeszki piniowe, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza, Grillowane kolendry i pistacjowe Pesto krewetki szaszłyki, oraz Grillowane Krewetki Pesto Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce, ubić razem drożdże i 1/4 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
6 łyżek Ciepłej Wody (110° Do 115°)6 łyżek Ciepłej Wody (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
3
Odstawić na 5 minut do dowodu.
4
Umieść 1 3/4 szklanki mąki w dużej misce z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
(takie Jak PAN®)(takie Jak PAN®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
5
Dodaj mieszaninę drożdży, pozostałą wodę i 2 łyżeczki oleju i mieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
6 łyżek Ciepłej Wody (110° Do 115°)6 łyżek Ciepłej Wody (110° Do 115°)
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
6
Ciasto przełożyć na mąkę i zagnieść na gładką powierzchnię. Dużą miskę posmarować pozostałym 1 łyżeczką oleju, dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryć i umieścić w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
7
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Po wyrośnięciu ciasta, podzielić go na pół, i odstawić połowę do innego użytku lub do czerwonego Chile-Biały Sardela Cezar Sałatka Pizza. Następnie podziel połowę na 4 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Włoska Pietruszka, Z Grubsza Posiekana, Aby Uzyskać 1/2 SzklankiWłoska Pietruszka, Z Grubsza Posiekana, Aby Uzyskać 1/2 Szklanki
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
8
Rzuć każdą piłkę w 8-calowe koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Posmaruj każde koło olejem i grilluj po obu stronach, aż uzyska złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
10
Dodaj 1/2 szklanki startego sera do każdej pizzy i grilluj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
11
Wyjąć z grilla i rozłożyć kilka łyżek pesto kolendry na każdej pizzy. Top każdej pizzy z 4 krewetek i posypać liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli Do Smaku.Szczypta Soli Do Smaku.
Szkło MarsalaSzkło Marsala
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
12
Umieść wszystkie składniki w misce roboczej robota kuchennego. Proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
I/lub Krążki Powlekane CukremI/lub Krążki Powlekane Cukrem
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
13
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. W dużej misce, wrzucić krewetki z wystarczającą ilością oliwy do herbu, i doprawić solą i pieprzem. Grillować przez 1 do 2 minut na stronie lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
3 Uncje) Opakowania Chłodzonych Dużych, Kruchych Ciasteczek3 Uncje) Opakowania Chłodzonych Dużych, Kruchych Ciasteczek
Szkło MarsalaSzkło Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
14
Wyjąć z grilla i ogrzać do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn